Dag 33 - Onsdag 24 mars - 333 dagar kvar

I morse vaknade jag klockan 06.00 och kände mig pigg som en lärka. Shopping i Beverly Hillscenter väntade med butiker som Louis Vuitton, Victoria Secret, Bebe, jag allt som en kvinna kan tänkas att älska. Efter tre timmars intensiv spaning gick jag och mamma till Joans för lunch. På vägen stannade vi och kollade in Lotta Stenssons butik på 3rd street. Hennes kläder har burits av alla de stora Hollywood kändisarna men säljs inte ens i Sverige. Hur märkligt är inte det?
 Under min resa har jag sprungit på en massa svenska tjejer som vill göra karriär i L.A
En tjej letar efter en man, en annan studerar dans, en bloggar om sin filmstjärna till syster, en tjej driver en restaurang och är gift med en amerikan.
Under eftermiddagen lyxade vi vid poolen, jag tog en fem kilometers löprunda i centrala L.A och jag har funnit mitt himmelrike på jorden; Whole Foods som är fyllt med med ekologiska och biodynamiska grönsaker, frukter och andra underbara livsmedel från golv till tak. Härligt!!!
Jag gillar L.A, kanske för att det är så himla avslappnat kändishysterin till trots. Uppe i The Hills blickar den en tjusiga lyxvillan efter den andra ut över staden och söder om söder skjuter gängen på varandra. Alla här verkar ha  en och samma dröm, och det är att en dag få bo på bergen. Det är det man arbetar för, drömmer om och målmedvetet socialiserar för att uppnå. Det i sig är lite otäckt. Att man bara har en så förminskad världsbild. Här om kvällen var det en som sa; du är bara något om du slår i L.A
Jag är övertygad om att jag är ngt och jag har ännu inte slagit i L.A, men vem vet, ikväll skall jag ut och dansa med kändisarna....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0