Dag 206 – onsdag 15 september - 158 dagar kvar

Super, idag hade vi första träningspasset med några av Les Affaires tuffa läsare. Jag fick för första gången i mitt liv prova på Power Plates, vibrationsträning. Snacka om att det tar och svetten rann som vårfloden. 30 minuter motsvarar 90 minuters intensiv viktlyftning på traditionellt sätt.

Totalt kommer vi att vara tretton kvinnor som under tre månader träffas varannan vecka för ett intensivt 60 minuters pass på Wellness Studion i Västerås. Var och en av oss har satt upp ett individuellt mål som vi i slutet av perioden skall ha uppnått varför det är viktigt att målet är rimligt och attraktivt. Idén kläcktes en solig dag i våras tillsammans med ägarinnan Ansofi Colella.

Vilket är då mitt mål? Ja, de blev ju fler än ett visade det sig.

Jag skall kunna göra 10 riktigt armhävningar i följd (idag orkar jag bara tre), gå ner 3 procent kroppsfett och göra om fettet till muskler, springa en mil på mindre än 50 minuter i skogen.

Ni får hålla tummarna att jag kommer att klara det.

 

Tiden tickar och snart är det dags igen för ett nytt nummer av Les Affaires. Såhär i slutspurten känns allt stressigt och roddigt. Ibland önskar jag att vi vore 10 personer till i organisationen så att jag kunde delegera några av de mest akuta uppgifterna.

Mitt huvud snurrar och jag missar viktiga saker som jag annars inte missar. Minnet fungerar inte riktigt som det bör. Lite blåbär och fisk bör nog lösa det hela.


Dag 204 – måndag 13 september - 160 dagar kvar

Förra veckan var hektisk. Allt från omslagsfotografering till intervju med FN:s högsta polisbefäl. Ann-Marie Orler är en spännande kvinna som vet vad hon vill. Jag måste erkänna att jag var väldigt nervös inför intervjun med henne.

På lördagen åkte jag upp till Stockholm tillsammans med min syster för att gå på möhippa. Min käre bror gifter sig om snart tre veckor. Den blivande bruden var tapper trots sin förkylning. Vi gjorde allt från tipspromenad till middag på Grill. Jag och min man hann med sista tåget till Västerås klockan 23.37. Jag lyckades med fadäsen att köpa en biljett till Uppsala när vi stressade stod framför biljettautomaten 23.35. Tågkonduktören var hur gullig som helst och lät mig åka med utan extra kostnad. Eloge till henne.

På söndagsmorgonen vaknade jag upp i mitt flickrum 07.00 av att barnen hoppade på min mage. Jag lät Jonas sova och gick själv upp för att äta frukost tillsammans med dem och min mamma. Innan lunch bestämde jag mig för en löptur och staplade runt fem kilometer innan jag gav upp. Gick och lade mig för att vila en timme innan vi gick till lekparken för att träffa en kompis till äldste sonen. Zombivarning på mig!

På kvällen deltog jag på ett extremt hårt gympapass som gav mig energi och ork att klara av kvällen.

Nu ser jag fram emot en vecka med möten, träning och vinprovning.

Dag 192 – onsdag 1 september - 172 dagar kvar

Snacka om att gårdagen var kaosartad. Halv sex ringde klockan och jag flög upp ur sängen för att hinna med och mata katten, tömma lådan, gå ut med hunden, duscha, packa övernattningsväskan och göra mig i ordning. Allt medan maken och barnen sussade sött. Kvart i sju plockade kollegan upp mig med testbilen Audi A1 för en resa till Stockholm. Bilen är grymt skön när man susar på vägarna med musiken på högsta volym. Och vilka blickar sedan vi fick från andra bilförare. Audi A1 släpps nämligen först den 11-12 september.

I Stockholm begav vi oss till Birger Jarlsgatan 10 för pressfrukost med Emma Sjöberg Wiklund. 30 minuter försenade pågrund av morgontrafiken smög vi in. Arrangör var självklart Micael Bindefeld AB och allt var uttänkt i minsta detalj. Från perfekta snittmackor till nypressad apelsin juice. Tillsammans med Stockholms skönhetselit och journalister trängdes vi i lokalen. Under ett kort ögonblick kände jag mig rejält bortkommen då vi skriver om affärer och inte skönhet.

Emma som i dagarna kommer att lansera sitt nya hudvårdsmärke Emma S var på plats för att svara på frågor. Själv fick jag en kort intervjustund med henne och vi pratade allt från hudvård, styrelsearbete och bra shopping på nätet. Hon blev väldigt förälskad i min röda klänning från Asos.com. Jag kan verkligen tacka min lyckliga stjärna att min syster introducerade mig för sajten. Nu har jag fått runt 50 kommentarer på klänningen.

Två timmar senare satt vi på väg tillbaka till Västerås. Stella min underbara hund har skadat sig i munnen på en pinne och behövde få sin medicin. Min intervju med Rosi Grunsén VD på Plantagen fick jag göra på telefon istället.

Inne på Apoteket visade det sig att jourhavande veterinär skrivit fel dosering på receptet och något som skulle tagit tio minuter tog istället fyrtio.

Väl hemma kopplade jag upp datorn och skrev ihop min intervju med Emma för att sedan ringa Rosi. Rosi är en oerhört spännande kvinna som gått från klarhet till klarhet utan att det stigit henne åt huvudet. Vi pratade i en halvtimme och sedan fick jag kasta mig i bilen och köra till dagis för att sedan åka vidare in till stan för barndans på Carlforska för min äldste son som allt annat ville än dansa.

Utmattad somnade jag i mitt gamla barnrum på Kryddgårdsgatan med barnen på vardera sida. Ingen träning denna dag! Måste ta igen det snart.


RSS 2.0