Dag 170 - Tisdag 10 augusti - 192 dagar kvar

Träffade Charlotte på Mind Match över en räkmacka på lunchen. Vi pratade lite strategier och privata saker. Kom in på att jag måste bli ännu mer fokuserad och förädla mina skills ännu mer. Tacka nej till saker som tar min energi och lära mig att delegera. Så rätt och så svårt på samma gång. Plus att dubblera mina dagar då jag är småbarnsmor.

I natt sov jag knappt en blund. Av någon konstig anledning tackade jag ja till att prata på ett event imorgon. Jag som ”älskar” att prata framför folk. Men då jag lovat mig själv att utmana mina fobier och göra saker som jag vanligtvis inte gillar är detta ett steg i rätt riktning.

I söndags morse, efter lördagens fest, gick jag upp klockan 07.00 och bestämde mig för att genomföra ett 2/3-dels triathlon. Cykla 16 kilometer och springa 5 kilometer, simningen hoppade jag då det blåste och regnade när jag satte igång. Jag avskyr att cykla eftersom jag inte har några muskler och uthållighet. Men när jag väl bestämt mig och deklarerat detta för min man och bror fanns ingen återvändo. Entusiastisk började jag cykla och bara efter 7 kilometer insåg jag hur fatalt trist denna aktivitet är, men jag pinnande på och lyckades ta mig runt på 32 minuter. Ingen bra tid, men inte heller kass. Hoppade av cykeln och påbörjade min löptur. Benen var stumma som stockar och blodet vägrade flytta på sig. Ett tag tänkte jag ge upp och känna mig besegrad av tröttheten, men envisheten segrade.

Åter till mitt föredrag, snart är tiden inne och jag har redan börjat hyperventilera. Måste hitta på en god distraktion så att jag inte ballar ur helt. Shopping, ja! Sticker och köper något riktigt onödigt.

 

 

 

file:///Users/sabinacaspari/Desktop/Bild%202010-08-10%20kl.%2013.18%20%232.jpg

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0