Dag 192 – onsdag 1 september - 172 dagar kvar

Snacka om att gårdagen var kaosartad. Halv sex ringde klockan och jag flög upp ur sängen för att hinna med och mata katten, tömma lådan, gå ut med hunden, duscha, packa övernattningsväskan och göra mig i ordning. Allt medan maken och barnen sussade sött. Kvart i sju plockade kollegan upp mig med testbilen Audi A1 för en resa till Stockholm. Bilen är grymt skön när man susar på vägarna med musiken på högsta volym. Och vilka blickar sedan vi fick från andra bilförare. Audi A1 släpps nämligen först den 11-12 september.

I Stockholm begav vi oss till Birger Jarlsgatan 10 för pressfrukost med Emma Sjöberg Wiklund. 30 minuter försenade pågrund av morgontrafiken smög vi in. Arrangör var självklart Micael Bindefeld AB och allt var uttänkt i minsta detalj. Från perfekta snittmackor till nypressad apelsin juice. Tillsammans med Stockholms skönhetselit och journalister trängdes vi i lokalen. Under ett kort ögonblick kände jag mig rejält bortkommen då vi skriver om affärer och inte skönhet.

Emma som i dagarna kommer att lansera sitt nya hudvårdsmärke Emma S var på plats för att svara på frågor. Själv fick jag en kort intervjustund med henne och vi pratade allt från hudvård, styrelsearbete och bra shopping på nätet. Hon blev väldigt förälskad i min röda klänning från Asos.com. Jag kan verkligen tacka min lyckliga stjärna att min syster introducerade mig för sajten. Nu har jag fått runt 50 kommentarer på klänningen.

Två timmar senare satt vi på väg tillbaka till Västerås. Stella min underbara hund har skadat sig i munnen på en pinne och behövde få sin medicin. Min intervju med Rosi Grunsén VD på Plantagen fick jag göra på telefon istället.

Inne på Apoteket visade det sig att jourhavande veterinär skrivit fel dosering på receptet och något som skulle tagit tio minuter tog istället fyrtio.

Väl hemma kopplade jag upp datorn och skrev ihop min intervju med Emma för att sedan ringa Rosi. Rosi är en oerhört spännande kvinna som gått från klarhet till klarhet utan att det stigit henne åt huvudet. Vi pratade i en halvtimme och sedan fick jag kasta mig i bilen och köra till dagis för att sedan åka vidare in till stan för barndans på Carlforska för min äldste son som allt annat ville än dansa.

Utmattad somnade jag i mitt gamla barnrum på Kryddgårdsgatan med barnen på vardera sida. Ingen träning denna dag! Måste ta igen det snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0